Magunkról


 

Politika-, bulvár- és protokollmentes, közhasznú hírek!

 

A „Hasznos Hírek" hozzásegítenek az országos szintű változások nyomon követéséhez, gyakorlati tanácsokat adnak a mindennapokban, és az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználva, megmutatják az utat a továbblépéshez, egy-egy ügy elintézéséhez, mélyebb tanulmányozásához. Mindig mellékeljük az adott téma fontosabb dokumentumait, azoknak az internetes helyeknek a címeit, ahol még teljesebb körű információk találhatók a témáról.

Oldalainkon csak praktikus híreket talál az adóváltozásoktól a pályázati lehetőségeken át a legkülönbözőbb élethelyzetekben (pl. felvételi, gyes, nyaralás, lakáshitelek, stb.) fontos információkig.

 

Célunk, hogy Ön, híreinket olvasva, semmiről se maradjon le, ami lényeges: tudjon mindenről, amit tudnia szükséges, és ne kelljen vesződnie a keresgéléssel.

 

A legfrissebb hírek címeit tartalmazó hírblokkunkat már közel 150 portál, köztük főként önkormányzati honlapok helyezték el honlapjukon.

 

LEGYEN PARTNERÜNK! LEGYEN OLVASÓNK! HIRDESSEN NÁLUNK!

Önnek van honlapja? Lepje meg olvasóit valóban hasznos hírekkel! Tegye fel a Hasznos Hírek portál folyamatosan frissülő politika-, bulvár- és protokollmentes közhasznú infromációit tartalmazó hírblokkunkat! (RSS/Banner; lásd pl.: www.budaors.hu)