Termékkeresőt indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara


Hamarosan elindul a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Termékkereső szolgáltatása, amelybe már jelentkezhetnek a gazdálkodók, élelmiszer-előállítók, piacszervezők és piacüzemeltetők - közölte a kamara az MTI-vel.    A tervek szerint néhány hónap múlva megnyíló keresőfelületen termékekre és szolgáltatásokra is tudnak majd keresni a vásárlók és a partnerek. A termelő és a fogyasztó itt egymásra találhat, illetve termelők és feldolgozók közötti kapcsolatok is kialakulhatnak. A Termékkereső termékek, gazdaságok, piacok, események népszerűsítésére is szolgál majd.

    A közlemény hangsúlyozza: a felület célja a fogyasztók figyelmét felhívni a magyar termékek választásának fontosságára, valamint, hogy a rövid ellátási lánccal és annak értékesítési formáival csökkenthető legyen az élelmiszerek szállítási útja, a termelés, a feldolgozás, az értékesítés és a fogyasztók a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz.
    A Termékkeresőre az előregisztráció elérhető a https://miniapp.nak.hu/nak/termekkereso-elojelentkezesi-felulet/ - oldalon tájékoztatnak a közleményben.

forrás: MTI


2023-04-28 14:17