Szedd magad sárgabarack földek


Annak ellenére, hogy a sárgabarack csak június végétől augusztus elejéig érik hazánkban, mégis egész évben érdemes lenne fogyasztanunk. Szerencsére a felhasználása elég sokrétű, így télen is könnyedén élvezheti a szervezetünk a magába foglalt tápanyagokat aszalva, lekvárként vagy akár befőttként is.



A sárgabarackot egyre inkább nem csak az egészség, de a szépség megóvására, fenntartására is előszeretettel használják. A gyümölcsök többségére, így a sárgabarackra is jellemző a nagyon csekély energiaérték, így mindenféle bűntudat nélkül is bátran ehetünk belőle annyit, amennyi csak jól esik.

A természetes módszerrel termesztett sárgabarack valódi jutalom szervezetünk számára.

 

A sárgabarack pozitív hatásai szervezetünkre:

  • Nem csak a sejtek energia tartalmát, de élettartalmát is növeli. A vérképzést elősegíti és képes csökkenti az asztmás jellegű panaszokat.
  • Kiemelkedően magas benne az A-, C-, B1-, B2-, B17-vitamin. Emellett még béta-karotint, káliumot, kalciumot, foszfort és ként is tartalmaz.
 

2015-07-06 06:36